Så var man....

ett år närmare tantåldern.. *Suckar så det hörs lång väg*

har haft fullt hus här hemma, och alla lyckas ju komma sammtidigt oxå =)
TACKAR alla för alla presenter jag fått. Ska bli så skönt att få skämma bort sig lite.


Har funderat på det här med barnkläder, det är så konstigt att man måste vara halvåret före hela tiden. När det är sommar ska man köpa vinterkläder, och när det är vinter ska man köpa sommarkläder. För väntar man så tar det slut i affärerna, mycket knepigt tycker jag. För hur lätt är det att veta vilken storlek man ska köpa.
Ta bara Cassis fötter, de har växt ca 1cm nu i sommar, det är ju jätte mycket. kommer de växa lika mycket i vinter oxå eller har de växt färdigt? Vill ju inte köpa ett par skor nu som blir för små redan i början på vintern. Och det är ju sjukt dyrt med vinterkläder till barn, VEM betalar 600 kr för ett par skor, som bara används några månader? Om ens det. Som ni märker så är jag inne på vinterskor just nu, för det är det cassi behöver framöver. Tror jag har allt annat inför hösten/vintern. ska bara köpa en overall på ÖB, om de kommer ha dessa i år oxå. Har haft en ÖB overall till Cassi varje år. och de är jättebra och till ett bra pris. Är en bävernylonsoverall och kostar 199 kr. Kan det bli bättre?

Det är tur man har två tjejor till, som kan ärva kläderna efter Cassi. Då är det inte lika tungt att lägga ut lite mer pengar på kläder och skor.

Nej nu är det dags att sova lite.  KRAM på er.Snart är dessa tider förbi och det blir vinter..
♥ Cassi och Nellie leker i sin älskade sandlåda sommaren 2009 ♥

Kommentarer
Postat av: Madde

Nä vi har gjort slut "/

2009-08-31 @ 06:40:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0