Så var man....

ett år närmare tantåldern.. *Suckar så det hörs lång väg*

har haft fullt hus här hemma, och alla lyckas ju komma sammtidigt oxå =)
TACKAR alla för alla presenter jag fått. Ska bli så skönt att få skämma bort sig lite.


Har funderat på det här med barnkläder, det är så konstigt att man måste vara halvåret före hela tiden. När det är sommar ska man köpa vinterkläder, och när det är vinter ska man köpa sommarkläder. För väntar man så tar det slut i affärerna, mycket knepigt tycker jag. För hur lätt är det att veta vilken storlek man ska köpa.
Ta bara Cassis fötter, de har växt ca 1cm nu i sommar, det är ju jätte mycket. kommer de växa lika mycket i vinter oxå eller har de växt färdigt? Vill ju inte köpa ett par skor nu som blir för små redan i början på vintern. Och det är ju sjukt dyrt med vinterkläder till barn, VEM betalar 600 kr för ett par skor, som bara används några månader? Om ens det. Som ni märker så är jag inne på vinterskor just nu, för det är det cassi behöver framöver. Tror jag har allt annat inför hösten/vintern. ska bara köpa en overall på ÖB, om de kommer ha dessa i år oxå. Har haft en ÖB overall till Cassi varje år. och de är jättebra och till ett bra pris. Är en bävernylonsoverall och kostar 199 kr. Kan det bli bättre?

Det är tur man har två tjejor till, som kan ärva kläderna efter Cassi. Då är det inte lika tungt att lägga ut lite mer pengar på kläder och skor.

Nej nu är det dags att sova lite.  KRAM på er.Snart är dessa tider förbi och det blir vinter..
♥ Cassi och Nellie leker i sin älskade sandlåda sommaren 2009 ♥

Första dagen på....

Avdelningen Bryggan.

Tänk vad tiden går fort. Tycker inte att det var länge sedan Cassi började på Ankaret, dvs avdelningen för barn upp till 3 år. Idag var det första dagen på Bryggan, dvs den avdelningen för större barn.

Min lilla tjej har blivit stor. Hon är 95 cm lång och väger 14,8 kg. Hon fick MVG hos Anita på bvc igår =) Och så är hon blöjfri på dagarna nu. Det har gått jättebra, händer INTE alls många olyckor.

För er som vill veta så gick det bra att åka buss in till stan med tre tjejor. Vi hann gå en sväng på stan oxå. Cassi var jätte duktig och lyssnade faktiskt på vad jag sa till större delen av dagen. Ida sov bara, så henne glömde man nästan bort =) Nellie tyckte det var kul att kolla på alla männinskor och allt som skedde runt henne, så hon var faktiskt lugn och satt så snällt i vagnen. Hon sov en liten stund oxå.

På bvc så var alla tjejor vakna och på bra humör. Stackars Anita, hon måste ha blivit helt slut efter vi hade varit där. För även om tjejorna var på bra humör så var de ju inte stilla direkt. De röjde för fullt. Eller man kanske ska säga Nellie röjde för fullt. Cassi var ju upptagen med att kolla sin längd och vikt, bygga med klossar, rita och allt vad som ingår i 3 års kontrollen.
Sedan avslutades det hela med en bula i Cassis panna. Hon snubblade och for rätt in i en stol. Så nu har hon ytterligare ett blåmärke och en fin bula.
Mormor kunde inte komma så henne saknade vi lite. Men har man jobbat natt har man rätt att sova lite. Vi får ta det någon annan dag. Kommer ju fler gånger då man behöver ett par extra ögon och armar =)

Nu är det dags att laga mat, idag blir det köttgryta al´a Jimmy med valfritt tillbehör (potatis eller strips) och majs. Detta måste vara hela familjens favoriträtt tror jag. Det tar alltid slut i alla fall =)

Ha det bäst där ute nu... KRAM

Ps! någon som vet om man kan ändra färgen på texten i sin blogg? Ds!


Så har det hänt..

jimmy har börjat att jobba, så nu är man själv hemma med tre barn. Men det ska väl gå bra. Jag menar jag är väl inte den första som är själv med tre barn, eller?

Vi går ut hårt, tjejorna och jag. Vi ska ta bussen in till stan och gå till bvc. Cassi ska ha sin 3års kontroll, och Ida ska kolla upp sin lilla "bula". Kanske kan man hitta något som Nellie ska kolla upp oxå, när vi ändå är där menar jag =)
Vi hoppas att mormor möter upp oss, så att hon kan hjälpa oss lite. Puss på henne för att hon finns.

Nej nu är det bara att börja, vill ju inte missa bussen det första man gör.

KRAM på er alla.Det är jobbigt att....

storhandla med tre barn. Men det går.
Hur?
Man får muta med Mc Donalds =)

Syskonkärlek..Hittade Cassi och Ida så här en dag ute i vagnen.. Cassi och Nellie ligger och busar i Nellies säng efter lunchvilan..Storasyster har varit snäll och lånat ut sin älskade bössa.Nu ska vi se...

Är det någon som undrar hur det är att bo i ett hajkon tajkon läger? Då är det bara att komma hem till oss. För fasen vad rörigt det blir när man ska bygga om lite. Men vad gör man inte för att tjejorna ska få egna rum.

Och så har jakten börjat lite smått med sjöfågeljakten som börjar idag. Fråga mig inte när de gick upp idag, men tidigt var det. Jimpans kompis john fick sova på soffan,så de kunde komma iväg tidigt.

Det var inte länge man kunde sitta här nu på morgonen. Nu är det dags för den första av många bajsblöjor denna underbara dag =)

Ha det bäst, om det nu är några som hittat hit.

Välkommen till min nya blogg!

Nu ska vi se om man får bloggandet att funka, är ju ingen data människa direkt..

RSS 2.0