snö, mjölkfritt, och full fart.

När mannen i huset påpekar att jag inte har skrivit på ett tag, så är det nog hög tid att uppdatera denna blogg lite.
Här är det full rulle som vanligt, det är ett under att man vet vad man heter.

Cassi.. Är överlycklig över sitt rum, har äntligen fått flytta in sin säng dit. Och så fort listerna är uppe så får hon flytta in där på riktigt. Dvs alla leksaker, om ligger överallt,får oxå flytta in.

Cassi är oxå helt överlycklig över all snö vi fått. Det hon inte förstår är, varför det  bara snöar i ett fönster. på ena sidan huset är det vinter men inte om hon tittar ut genom det andra fönstret. (Mamma kan förtydliga för nyfikna,att det har att göra med att det är ett träd som fångar upp mycket av snön på den andra sidan) Nu är det i och för sig MASSOR med snö överallt. Men för någon dag sedan var det ju bara lite snö och det var då det var vinter om man tittade ut genom det ena fönstret och inte om man tittade ut genom det andra. =)

Nellie.. Har fått börja äta mjölkfritt. Vi hoppas nu att magen ska bli bättre. Ska köra helt mjölkfritt i ca 1 månad, blir det inte bättre ska hon få lämna blodprover,för och kolla om det kan vara gluten eller någon födoämnesallergi. Det är i alla fall skönt att det äntligen händer något. Hoppas bara att de hittar något, så man får ett svar på varför hon är så lös i magen.

Ida.. ja, vad säger man? hon kör för fullt. Har börjat med lite "smakisar", är inte någon större hit. inte än i alla fall =) Hon rullar åt alla håll och kanter, att fastna under soffbordet är det nya. Vart man än lägger henne så hamnar hon där efter en stund. Det är helt otroligt.

Vi har haft dop oxå, för lilla Ida Elisa. Det var jätte mysigt och trevligt. Tackar alla för att ni ville komma och för alla fina presenter vi fick.

Nej! Nu är det dags att gå ut i snöstormen igen. Det ska hämtas vilddjur på dagis..
Bustrollet Nellie


Sötnosen Cassi


Våran lilla knubbis IdaHa det bäst.. Kram
RSS 2.0